Light L16: Android-camera Met 16 Lenzen

Light-L16De Light L16 is een nieuwe camera die ongeveer even groot is als een smartphone. Het unieke aan de Light L16 is de mogelijkheid om 53 megapixel foto’s te maken, dankzij maar liefst 16 camera lenzen.

Light introduceerde de camera tijdens de technologieconferentie Code/Mobile. Aan de achterkant van de L16 zitten maar liefst 16 lenzen die vergelijkbaar zijn met de lenzen die ook in smartphones worden gebruikt. Doordat er echter veel meer lenzen aanwezig zijn is het mogelijk om foto’s met een hogere kwaliteit te maken.

De lenzen in de L16 zijn op elkaar afgestemd op verschillende brandpuntsafstanden, waardoor het mogelijk is om op drie standen in te zoomen bij het fotograferen.  Vijf lenzen hebben een beeldafstand van 35mm, vijf hebben een beeldafstand van 70mm en de overige zes lenzen hebben een beeldafstand van 150mm.

Light-L16-Android

Na het maken van een foto is het nog mogelijk om onder andere de scherptediepte van de foto aan te passen. De Light L16 draait op het Android-besturingssysteem en kan via Wi-Fi de foto’s direct delen.

De Light L16 zal in de zomer van 2016 op de markt verschijnen met een adviesprijs van 1.299 dollar (ongeveer 1.150 euro). In november van 2016 stijgt de prijs naar 1.699 dollar (ongeveer 1.500 euro).

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.