Motorola Razr met grotere accu komt eraan

De Razr Maxx komt eraan! Althans, dat zegt Motorola. De Razr Maxx is het dikkere broertje van de Android-smartphone Razr, waarom een dikkere broertje? Nou, omdat de Razr Maxx een grotere accu heeft. Om precies te zijn is de Razr Maxx uitgerust met een 3300mAh-accu, wat aanzienlijk groter is dan die van vele andere smartphones. Het toestel werd begin dit jaar op de Amerikaanse markt al aangekondigd onder de naam Droid Razr Maxx. Maar nu komt het toestel ook naar Europa.

De Razr Maxx is in het bezit van een 3300mAh-accu waar de normale Razr maar een accu heeft met een uithoudingsvermogen van 1780mAh. Wel is de Razr Maxx een stukje dikker dan de gewone Razr. Was de gewone Razr maar 7,1mm dik, is de Razr Maxx 9mm dik. Voordat je gaat roepen dat dat wel heel erg dik is. Dat valt enorm mee want met 9mm is het toestel even dik als de nieuwe HTC One X en zelfs nog iets dunner dan de iPhone 4S.

Het blijft nog steeds het geval dat de accu niet wisselbaar is maar de nieuwe accu zorgt ervoor dat je veel en veel langer doet met je batterij.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.