App tip: Tom Coronel

Denk je in Nederland aan het WTCC (World Touring Car Championship) dan denk je aan Tom Coronel. Sinds de Nederlander is overgestapt naar het ROAL BMW-team is hij veel voorin te vinden en strijdt hij regelmatig om een plekje op het podium. Het nieuwe seizoen is twee wedstrijden onderweg en Coronel is terug te vinden op een derde plek in het algemeen klassement. Om de  laatste resultaten terug te vinden en het laatste nieuws te lezen over de coureur, heeft hij zijn eigen app in Google Play staan.

Als je app opent, kom je meteen bij een overzicht terecht met de stand in het kampioenschap, alle resultaten van Coronel in het WTCC en een lijstje met sponsors. Het gaat tenslotte over autosport waar sponsors onmisbaar zijn. Onderin zijn verschillende tabbladen te vinden. Naast informatie over de coureur kun je ook kiezen voor nieuws, tweets, kalender en video.

Tom Coronel is actief op Twitter en YouTube. Rond het raceweekend zijn op YouTube veel nieuwe video’s te vinden, met een uitleg over het circuit en een samenvatting van de wedstrijd. Het tabje kalender geeft een overzicht met de wedstrijden die op het programma staan. Na iedere datum staat een kalendericoon waarmee je de race meteen toe kan voegen aan je eigen agenda.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de Nederlandse coureur dan is de Tom Coronel-app ideaal. Klik hier om de app te downloaden.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.