Biertap met Android: KegDroid

Er is een medewerker van Google, Paul Carff, die al jaren zijn eigen bier brouwt en zodoende kwam hij op het idee om een tap te maken met het uiterlijk van de Android-mascotte. Nog mooier is het dat deze biertap niet zomaar een tap is waar bier uitkomt, maar ook nog eens draait op Android Ice Cream Sandwich. De reden dat Carff deze tap heeft gemaakt is om te laten zien dat je met Android meer kunt dan dat je in eerste instantie verwacht. Het apparaat heet heel toepasselijk KegDroid.

In de tap is een Motorola Xoom-tablet gebouwd die het mogelijk maakt om via een badge (met daarop een Google+ID) een biertje te bestellen. Je kan kiezen uit twee verschillende biertjes en hoeveel er in het glas moet. De KegDroid wordt gevoed via USB en houdt je bier lekker koel. Of dit leuke apparaatje ook daadwerkelijk op de markt zal verschijnen is nog maar net de vraag, maar het is wel een super gaaf dingetje.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.