Sourcecode HTC One X vrijgegeven

Gisteren heeft HTC de broncode van de HTC One X vrijgegeven en deze is nu te downloaden van HTC’s devcenter. De broncode is niet voor alle landen geschikt, dus er is een grote kans dat veel ontwikkelaars er niks aan hebben maar de broncode van de HTC One X is in ieder geval beschikbaar voor een aantal Europese landen, Australië, Taiwan en Nieuw Zeeland. Ben jij het type die graag aan zijn eigen telefoon sleutelt, in dit geval de One X, dan is dit zeker goed nieuws voor jou.

In de broncode vinden we de kernelversie 2.6.39 en Android 4.0, het te downloaden bestand is 111MB. Als je niet weet waar je mee bezig bent of niet weet wat je met de broncode moet doen, heb je er vrij weinig aan en we raden je dan ook aan om niet zomaar aan je smartphone te gaan sleutelen. Wel moedigen we je aan, mocht je hier verder mee willen werken, om het te downloaden en er eens lekker in rond te neuzen.

Mocht je de eerdere link gemist hebben, hier kun je de broncode downloaden.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.