Officesuite Pro 6+ (PDF & HD) nu tijdelijk voor €0,76

De laatste versie van Officesuite Pro is nu in de aanbieding tot 10 mei 2012 voor maar $0,99 of wel €0,76. Normaal is deze applicatie € 12,99 en de verwachting is dat dit na 10 mei ook weer het geval zal zijn. Officesuite pro is een van de meest uitgebreide office applicaties voor Android en biedt de mogelijkheid tot onder andere het lezen, schrijven, aanpassen en printen van (MS) office documenten. Ook PDF, CSV en RTF bestanden worden ondersteund. Office documenten zoals Word, Excel en PowerPoint kunnen worden gedeeld via diverse cloud opslag oplossingen zoals DropBox, Google Drive en Box. Versie 6 is geoptimaliseerd voor Android 4 (ICS) en biedt onder andere toegang tot SugarSync (remote Storage).

Natuurlijk is er ook een gratis versie van deze app beschikbaar echter biedt deze alleen de mogelijkheid tot lezen van bestanden en kent deze geen aanpas functionaliteit. Nogmaals voor maar €0,79 heb je een volledig werkende en complete Officesuite applicatie met zeer veel mogelijkheden. Wees er snel bij want deze aanbieding is maar tot 10 mei geldig.

Klik hier om de app te downloaden.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.