Bug Pixel 3 XL Toont Tweede Notch

Google-Pixel-3-XL-tweede-notch-bugEr is een vreemde bug opgedoken op de Pixel 3 XL van Google. De smartphone heeft van zichzelf al een opvallend grote notch, maar de bug zorgt ervoor dat er nog een tweede notch bijkomt aan de zijkant van het scherm.

De Pixel 3 XL heeft aan de bovenkant van het scherm een notch. Hierin zitten de selfie-camera en andere sensoren verwerkt. Veel mensen zijn niet te spreken over deze notch, omdat de notch nogal aan de grote kant is. Als je de onderstaande foto’s ziet zou je daarom al snel denken dat het om bewerkte foto’s gaan om de notch van de Pixel 3 XL belachelijk te maken. Dit is echter niet het geval. De foto’s zijn echt.

Een bug zorgt ervoor dat Google’s vlaggenschip-smartphone in sommige gevallen een tweede notch op de zijkant van het scherm toont. Het lijkt te gaan om een bug die voorkomt bij schermrotatie. De notch lijkt mee te draaien wanneer het toestel gekanteld wordt.

Gelukkig is de notch weer verdwenen wanneer je de Pixel 3 XL herstart. Ook heeft Google aangegeven op de hoogte te zijn van het probleem en snel met een oplossing te komen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.