OnePlus 6T Officieel Aangekondigd

OnePlus-6TOnePlus heeft tijdens een evenement in New York de OnePlus 6T officieel aangekondigd. De OnePlus 6T is een verbeterde versie van de OnePlus 6 met onder andere krachtigere hardware en uiterlijke aanpassingen.

Eigenlijk waren de meeste details over de smartphone al uitgelekt, maar nu kunnen we de officiële details op een rijtje zetten. De OnePlus 6T beschikt onder andere over een 6,41-inch AMOLED-scherm met een resolutie van 2340 x 1080 pixels en een 19.5:9-beeldverhouding. Aan de bovenkant van het scherm zit een kleine waterdruppel-notch voor de selfie-camera. Onder het scherm zit een “in-display” vingerafdrukscanner verwerkt, waardoor je de smartphone kunt ontgrendelen door je vinger op het scherm te leggen.

OnePlus-6T-onderkant

Intern vinden we een Qualcomm Snapdragon 845-processor, 6GB of 8GB werkgeheugen, 128GB of 256GB opslagruimte en een 3700 mAh accu. De camera’s zijn hetzelfde gebleven. Zo beschikt de OnePlus 6T net als de OnePlus 6 over een 16MP + 20MP dual-camera aan de achterkant en een 20 megapixel camera aan de voorkant. Wel heeft de selfie-camera nu Electronic Image Stabilisation voor stabielere beelden. Ook zijn er features toegevoegd die moeten zorgen voor betere portretfoto’s en Slow Motion. Een 3.5mm koptelefoonaansluiting ontbreekt.

De OnePlus 6T draait uit de doos op Android 9.0 (Pie) en krijgt een vanaf adviesprijs mee van €559 (6GB/128GB). Voor de uitvoering met 8GB werkgeheugen betaal je €589. Wil je 8GB werkgeheugen in combinatie met 256GB opslagruimte dan betaal je €639. De smartphone is vanaf 1 november te bestellen via de officiële website van OnePlus. Een aantal dagen later zal de smartphone ook via andere aanbieders verkrijgbaar zijn.

OnePlus-6T-voorkant

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.