‘Androidland’ geopend in Australië

Apple heeft hun eigen stores en nu is Google gekomen met ANDROIDLAND! Google heeft namelijk samen met een Australische telecomprovider een winkel geopend compleet gericht op Android. Er worden onder andere demonstraties gegeven van de mogelijkheden die Android biedt.

De internetgigant geeft aan dat Androidland beheerd wordt door de telecomprovider Telstra. Het design van het gebouw is opgesteld in samenwerking met onder andere Motorola, Sony Ericsson, HTC, Samsung en LG. Deze samenwerking is verbazingwekkend als je kijkt naar hoe ze met elkaar concurreren op het gebied van toestellen.

Als je de winkel wilt bezoeken zul je nog even moeten wachten, want de winkel is gebouwd in de Australische stad Melbourne. Het is nog onduidelijk of er ook vergelijkbare winkels in andere landen zullen komen. Voor nu lijkt het enkel een testproject.

Afbeeldingen

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.