Samsung Galaxy SIII al 30 miljoen keer verkocht

Volgens de Twitter- en Facebook pagina’s van Samsung Polen is de Samsung Galaxy SIII nu al 30 miljoen keer verkocht, dit bericht verscheen een korte tijd nadat Samsung bekend had gemaakt dat er al 3 miljoen Galaxy Note’s zijn verkocht. Het blijkt dat het bericht maar tijdelijk op de Social Media van Samsung Polen heeft gestaan want het is ondertussen nergens meer te vinden, het heeft er alle schijn van dat Samsung wacht op een goed moment om het goede nieuws te delen.

Samsung heeft eind mei, toen de verkoop van de Samsung Galaxy SIII van start ging aangekondigd dat hun verwachting rond de 30 miljoen verkochte Galaxy SIII smartphones lag voor het eind van 2012. Als dus nu blijkt dat het bericht van Samsung Polen klopt dan hebben ze hun doelstelling ruim op tijd gehaald.

Er is nog niet zeker of Samsung Polen het bericht per ongeluk en/of te vroeg heeft geplaatst want het is natuurlijk mogelijk dat de 30 miljoen nog niet is gehaald. Ook is het mogelijk dat Samsung dus nog even wil wachten voor een beter moment. Wat we wel weten is dat de Galaxy SIII gewoon erg goed verkoopt!

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.