Meer Android voor Facebook medewerkers

Facebook is druk bezig om ervoor te zorgen dat haar medewerkers overstappen op Android en wel ten nadele van de iPhone. Facebook wil namelijk dat bugs sneller aan het licht komen en opgelost worden, een manier om dit te doen is ervoor te zorgen dat meer medewerkers gebruik maken van een Android-smartphone. De reden dat veel medewerkers van Facebook nu nog met een iPhone werken is omdat Facebook in het verleden iPhones uitdeelde aan haar medewerkers.

De posters op het hoofdkantoor van Facebook in Menlo Park, is één van de manieren hoe Facebook het gebruik van Android wil stimuleren onder haar medewerkers. De eerste poster heeft als titel Droidfooding en de oproep om vandaag nog over te stappen op Android. Verder vermeldt de poster een e-mailadres voor aanvullende informatie. De tweede poster bevat dezelfde informatie maar met daarboven een grafiek waaruit blijkt er er meer Android-toestellen verkocht worden dan iPhones en dat het verschil tussen deze 2 volgens voorspellingen van IDC alleen nog maar groter zal worden in de komende jaren.

Rage Shake
Wanneer medewerkers een bug/error in de applicatie tegenkomen hoeven ze enkel de telefoon te schudden (Rage Shake), de gegevens worden dan automatisch opgeslagen en verzonden naar de ontwikkelaar. Deze feature wordt ondertussen door zo’n 4000 medewerkers gebruikt.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.