Facebook gaat strijd aan met WhatsApp

Facebook is druk bezig hun stempel te drukken op mobiele apparaten. Zo namen ze een tijdje geleden Instagram en Glancee over, zijn ze bezig met een campagne om hun medewerkers aan Android te krijgen en gaan ze nu keihard de concurrentie aan met WhatsApp.

Het zal niemand met Facebook ontgaan zijn dat Facebook druk bezig is met haar Messenger App en deze app is vanaf vandaag in een aantal landen voor Android-gebruikers beschikbaar. Ook heeft Facebook haar regels aangepast voor de app, zo hoeven mensen niet meer in te loggen op een Facebookaccount en kunnen ze dus gebruik maken van de chatdienst zonder een Facebookaccount te hebben.

Het grappig is nog wel dat er gisteren nog geruchten de ronde deden dat Facebook, WhatsApp zou overnemen maar nee, ze nemen het niet over maar gaan keihard de strijd aan. Facebook heeft aan The Verge laten weten dat ze de service zo snel mogelijk uit willen breiden naar andere landen. Voor nu is de Messenger App enkel en alleen beschikbaar in India, Australië, Indonesië, Venezuela en Zuid-Korea.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.