Logitech Harmony Hub maakt persoonlijke afstandsbediening mogelijk via Android

harmony-hubTegenwoordig zijn de smartphones in wezen kleine computers geworden, ze zijn snel en kunnen overal voor gebruikt worden. Nu kunnen we door Logitech er ook onze televisies en andere apparaten mee bedienen. Logitech heeft de Harmony Hub gerealiseerd – een ontvanger in de vorm van een gladde kiezelsteen – die communiceert met uw telefoon en andere apparaten. Zo kan uw Android toestel gebruikt worden als een universele afstandsbediening. Bij de ontvanger kan er gratis de Harmony-app gedownload worden, waar acht verschillende standen op kunnen. Het systeem is te gebruiken in combinatie met 225.000 home theater apparaten en werkt via diverse signalen als Wi-Fi, IR en Bluetooth. Door gebruik van deze signalen kunt u uw apparaten bedienen in gesloten kastjes. Geen rommel meer van uw apparaten, verberg ze gewoon achter mooie strakke kastdeurtjes. En daarbij hoeft uw niet meer te richten op uw tv of ander apparaat. Een uitkomst in huishoudens waar veelvuldig gebruik wordt gemaakt van diverse game toestellen, televisie en muziekapparatuur.

De Harmony Hub is onderdeel van de Logitech Harmony Ultimate en de Logitech Harmony Smart Control productlijnen en is los verkrijgbaar vanaf augustus in Europa en Amerika. De prijs per stuk zal waarschijnlijk op 99 euro komen te liggen. De bijbehorende Harmony-app is verkrijgbaar in de Google Play Store en werkt vanaf versie 2.3.3 en hoger. Deze is ook al te gebruiken in combinatie met een van de andere producten uit de Harmony lijn van Logitech.

 

harmony-app

 

 

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.