LG Optimus 2X krijgt wellicht toch Android 4.0

lg-optimus-2x-android-40LG heeft de eerste helft van dit jaar de gebruikers voorgehouden dat er een Android 4.0 versie zou komen voor de LG Optimus 2X, vervolgens moesten ze daarop terugkomen en werd er medegedeeld dat er geen Android 4.0 zou komen. Oftewel als je een LG Optimus 2X in je bezit hebt dan draai je daar op dit moment nog steeds Android 2.3 Gingebread op. Daar gaat verandering in komen.

Verschillende gebruikers van het populaire XDA forum beweren namelijk dat ze vai de LG Mobile Support Tool een upgrade kunnen uitvoeren naar Ice Cream Sandwich. De nieuwe V30a update schijnt alleen beschikbaar te zijn voor unlocked modellen (dus niet via de provider). Meer dan dat handjevol gebruikers is er nog niet bekend, we zijn bezig om te verifiëren bij LG of hier meer over gaat verschijnen de komende week.

Bron: XDA Developers

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.