Galaxy S3 krijgt belangrijke update

Samsung heeft een nieuwe Premium Suite update aangekonidgd voor de Galaxy S3 die veel nieuwe functies toevoegd die voorheen alleen beschikbaar waren op de Galaxy Note 2. Samsung heeft tevens een video gepost waarop te zien is wat er allemaal geupdate wordt.

Veel aanpassingen zijn verfijningen van Android 4.1 die we ook wel op andere smartphones hebben gezien. Hieronder een korte lijst met wat je kunt verwachten van deze update:

– Multi Window: meteen de belangrijkste update, met deze functie kun je twee apps tegelijkertijd op je scherm laten verschijnen. Dit is wel beperkt tot een aantal apps (geen twee games bijvoorbeeld). Maar erg handig om je mail te lezen en tegelijkertijd te surfen.

– Page Buddy is een settings manager die je kan laten reageren op bepaalde acties. Zoals dat je na het inpluggen van je oordopjes je muziek app opent

– Meer data wordt er toegevoegd aan je foto’s (weer, locatie, datum etc.

– Een speciaal menu voor je meest gebruikte applicatie

– Makkelijker zaken delen via NFC via de auto share pilot

– Een reader mode waarin alle content wordt gestript naar alleen tekst voor goede leesbaarheid op het we

– Lockscreen ticker van Facebook waarin je je Facebook stream voorbij ziet komen in je lockscreen

Bron: Samsung.com

roy

Ik ben een fanatieke Android gebruiker. Dagelijks plaatst ik nieuwe berichten over met name apps, maar ook algemeen Android nieuws en nieuwe toestellen trekken vaak mijn aandacht.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.