Opmerkelijk: HMD Global Introduceert Nokia-telefoon Met Ingebouwde Draadloze Oordopjes

Telefoons hebben tegenwoordig bijna allemaal dezelfde uitstraling en features. Eens in de zoveel tijd komt er echter een toestel voorbij die zich weet te onderscheiden met een unieke feature. Zo heeft HMD Global nu een telefoon aangekondigd met aan de achterkant een schuifmechanisme waarachter draadloze oordopjes verscholen zitten.

De nieuwe telefoon van Nokia heet 5710 XpressAudio en kost slechts 89 euro. De dumbphone beschikt over een 2,4-inch scherm met een resolutie van 320×240 pixels, een Unisoc T107-processor, 48MB Lpddr2-geheugen, 128MB opslagruimte, een camera met 640×480 pixels, een 3.5mm koptelefoonaansluiting en een 1450mAh accu die je kunt opladen met een Micro-USB-poort.

Het meest opmerkelijke is het schuifmechanisme aan de achterkant van de Nokia 5710 XpressAudio. Hierachter zitten namelijk twee draadloze oordopjes verwerkt. Met deze oordopjes kun je vier uur naar muziek luisteren. De telefoon draait niet op Android, waardoor er geen ondersteuning is voor streamingdiensten.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.