Winnaars India KitKat Nexus 7 Contest Krijgen 2012-versie In Plaats Van 2013-versie

Nexus 7 KitKat Program India
Zoals jullie allemaal waarschijnlijk wel weten had KitKat een actie lopen waarbij mensen over de hele wereld een Nexus 7 (2013) kunnen winnen via een code die te verkrijgen is bij de aanschaf van KitKat chocolade. In Nederland en in de rest van de wereld zijn allemaal blije winnaars opgedoken die nu de trotse eigenaar zijn van de nieuwe Nexus 7 (2013). In India zijn de winnaars echter minder blij.

AndroidPolice meld dat de winnaars in India niet de nieuwe Nexus 7 ontvangen, maar de oude 2012 versie. Normaal zouden mensen blij zijn met het winnen van de Nexus 7 (2012), maar de KitKat actie zegt duidelijk dat mensen de “nieuwe” Nexus 7 (2013) kunnen winnen en in de rest van de wereld is dat inderdaad het geval. Ook melden de winnaars in India dat ze erg lang moeten wachten voordat ze de tablet eindelijk ontvangen.

De reden voor het geven van oude toestellen aan winnaars in India is niet bekend. Winnaars hebben geprobeerd contact op te nemen met KitKat, maar krijgen weinig duidelijkheid over de zaak. KitKat India plaatste het volgende bericht op haar Twitter: “We hear you’re unhappy. Winners got the Nexus7 tabs available in India in Sept (contest date). The new version launched only in Nov.

In India zijn totaal 1000 winnaars die de Nexus 7 2012-versie hebben ontvangen of nog wachten op de tablet. Wat vinden jullie ervan dat KitKat alleen oude Nexus 7 toestellen verzend naar winnaars in India en de nieuwe toestellen naar de rest van de wereld?

bron [androidpolice]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.