Samsungvideo Toont Stevigheid Galaxy Note 4

Samsung-Galaxy-Note-4-buig-testKort na de lancering van de iPhone 6 Plus kwamen de eerste meldingen binnen dat de nieuwe Apple smartphone makkelijk te buigen zou zijn. Samsung heeft hier vervolgens op gereageerd met een slimme advertentie en vandaag heeft het Zuid-Koreaanse bedrijf nog een video online gezet waarop een buig-test wordt uitgevoerd om te laten zien hoe sterk de nieuwe Galaxy Note 4 is.

In de onderstaande video zien we dat de Galaxy Note 4 uitgebreid wordt getest om de stevigheid van de phablet te demonstreren. Aan het einde van de video zien we dat de stevigheid van de Galaxy Note 4 onder andere te danken is aan het metalen frame en het chassis van magnesium..

De Samsung Galaxy Note 4 zal later deze maand in Nederland en België te koop zijn en beschikt over een 5,7-inch display met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels, een 2,7 GHz quad-core processor, 3GB werkgeheugen, 32GB of 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 16 megapixel camera, een 3220 mAh accu, een S-pen, een UV-sensor, een hartslagmeter en een vingerafdrukscanner.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.