De slimme covers: PocketBook en S View cover Samsung

Samsung heeft de Galaxy Note 3 nu officieel aangekondigd in Berlijn tijdens de tweede editie van de Samsung Unpacked 2013. De Note 3 is een krachtige zogenoemde phablet met een superscherp scherm van 5.7 inch. Het toestel heeft een doorontwikkelde S Pen (sylus 2.0) en een andere interessante optie is een bookcover met een opening erin, waardoor het mogelijk is om het scherm nog te gebruiken, zonder de cover te openen.

Galaxy-Note3-S-view-Cover

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoals te zien is de cover in verschillende kleuren verkrijgbaar. Door de opening is het mogelijk om aantekeningen te maken, telefoongesprekken te voeren en foto’s te maken zonder de cover te openen. Een ideale optie voor mensen die hun geliefde toestel goed willen beschermen met een hoesje, maar dit tevens stijlvol als praktisch wil houden. Een cover die met deze functies wat meer meedoet met het toestel. Het is een logisch vervolg van het geeft een mooie samenhang tussen cover en toestel. De S View cover is ook verkrijgbaar voor de Samsung Galaxy S 4 toestellen.

pocketbook_epaper

Een ander mooi idee van verdere functionering van een verder nutteloos hoesje is de PocketBook e-paper cover. Deze cover met tweede leesscherm aan de binnenzijde is geschikt voor de Galaxy S 4 smartphone. Het tweede scherm is een 4.3 inch e-paper display als leesscherm. Zo heb je smartphone en e-reader ineen! Een slim idee om niet alleen batterij te besparen, maar ook om eens rustig die mail door te lezen zonder last te krijgen van rare ogen. Het tweede leesscherm kun je zelfs omvouwen om de smartphone zodat het batterij bespaart en het in de lees modum gaat staan. Verdere details zijn nog niet bekend.

Het is een interessante ontwikkeling om te zien hoe steeds meer functies integreren met de smartphone of tablet. Zodat deze toestellen nog meer onmisbaar en manusjes voor van alles worden.

Laura

Android liefhebber, creatieveling en gek op nieuwe handige apps! Ik schrijf graag over Android, heb je een leuke tip laat het me weten!

Lees ook...

2 Reacties

  1. 6 september 2013

    […] Datum: 06-09-2013Bron: Androidics Samsung heeft de Galaxy Note 3 nu officieel aangekondigd in Berlijn tijdens de tweede editie van de Samsung Unpacked 2013. De Note 3 is een krachtige zogenoemde phablet met een superscherp scherm van 5.7 inch. Het toestel heeft een doorontwikkelde S Pen (sylus 2.0) en een andere interessante optie is een bookcover met een opening erin, waardoor het mogelijk is om het scherm nog te gebruiken, zonder de cover… Lees verder » […]

  2. 8 september 2013

    […] PocketBook CoverReader: hoesje met ingebouwde e-readerApparata Een compleet boek op je smartphone lezen is niet bepaald de fijnste manier, dat doen we toch liever op e-readers. Maar wat als je deze twee combineert? Dan krijg je zoiets als de PocketBook CoverReader, een flip cover voor de Samsung Galaxy S4 waarin …De slimme covers: PocketBook en S View cover SamsungAndroidics […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.