Wiko Introduceert Drie Nieuwe Smartphones Met Groot Scherm

Wiko View PrimeDe Franse fabrikant Wiko heeft tijdens de IFA-beurs in Berlijn drie nieuwe smartphones geïntroduceerd, die allemaal zijn uitgerust met een groot scherm en een opvallende camera. De zogeheten View, View XL en View Prime krijgen een adviesprijs mee van tussen de 179 en 269 euro.

De nieuwe “phablets” beschikken over een groot scherm met een beeldverhouding van 18:9. Volgens de fabrikant geeft deze beeldverhouding films, games en foto’s beter weer. Ook is het scherm ideaal om twee apps naast elkaar te draaien zodat gebruikers kunnen multitasken.

De Wiko View en View XL beschikken over een 5,7-inch en 5,99-inch scherm, een Snapdragon 625 quad-core processor, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 16 megapixel camera aan de voorkant en een 13 megapixel camera aan de achterkant. De smartphones maken gebruik van een technologie die Wiko Super Pixel noemt. Dankzij deze technologie wordt de resolutie softwarematig vergroot tot 52 megapixel. Ook kunnen er HDR foto’s gemaakt worden en is de camera uitgerust met ingebouwde videostabilisatie. Beide smartphones zijn vanaf deze maand in Nederland verkrijgbaar voor 179 euro en 199 euro.

Wiko-View-en-Wiko-View-Prime

De Wiko View Prime is met een adviesprijs van 269 euro de duurste van de drie toestellen. De View Prime beschikt over een dual-camera aan de voorkant met een 20 en 8 megapixel sensor. De 8 megapixel sensor is dankzij de groothoeklens van 120 graden ideaal voor groepsselfies. Ook is de selfie-camera uitgerust met een flitser. Aan de achterkant zit een 16 megapixel camera met een f/2.0 diafragma. Intern vinden we een Snapdragon 625-processor, 4GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte. Net als de Wiko View heeft de Wiko View Prime een 5,7-inch scherm.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.