“Huawei Kondigt G9 Op 4 Mei Aan”

HuaweiHuawei heeft een teaser afbeelding gepubliceerd, waarop we een goud toestel zien die veel gelijkenissen lijkt te hebben met de P9-toestellen. De Chinese fabrikant zal de smartphone morgen presenteren.

Op de teaser zien we een gouden smartphone met twee gouden ‘kersen’ op de achterzijde. Hierdoor kunnen we niet zien of er een dubbele camera of vingerafdrukscanner op de achterkant van de smartphone zit. Iets dat bij P9-toestellen wel het geval is.

Huawei G9 uitnodiging 4 mei

Eerder zijn echter al specificaties en renders gelekt via de Chinese keuringsinstantie TENAA. Hier zien we wel een vingerafdrukscanner aan de achterzijde, maar geen dubbele camera-module. De smartphone beschikt verder over een 5,2-inch display met een resolutie van 1920×1080 pixels, een 2GHz Kirin 650-processor, 3GB werkgeheugen, een 13 megapixel camera aan de achterkant en een 8 megapixel camera aan de voorkant. De G9 heeft een 2900mAh accu, weegt 143 gram, is 7,5mm dik en draait op Android 6.0 (Marshmallow) met Huawei’s eigen EMUI-schil.

Huawei G9 TENAA

De smartphone krijgt volgens de geruchten een adviesprijs mee van 227 euro en komt op de markt in de kleuren wit, zwart en goud. Er moet ook een ‘Advanced’ versie op de markt verschijnen voor 268 euro. Morgen komen we te weten of de bovenstaande informatie juist is, want dan zal de Chinese fabrikant de smartphone officieel presenteren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.