“Samsung Galaxy Note 9 Kost Net Zoveel Als Galaxy Note 8”

Samsung-Galaxy-Note-9-S-Pen-UnpackedSamsung zal op 9 augustus de Galaxy Note 9 introduceren. Volgens de laatste geruchten zal de prijs van de nieuwste Galaxy Note-tablet dit keer niet stijgen, maar gelijk blijven aan die van de Galaxy Note 8.

De afgelopen jaren stijgen de adviesprijzen van vlaggenschip-toestellen enorm. Voor de top-toestellen van onder andere Samsung en Apple betaal je tegenwoordig al snel richting de 1000 euro. Veel mensen gaan er daarom vanuit dat ook de Note 9 een hogere adviesprijs dan de Note 8 mee zal krijgen. Een website in Polen claimt echter dat dit niet het geval zal zijn. Een Samsung-medewerker zou hebben aangegeven dat de variant met 6GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte omgerekend een adviesprijs mee zal krijgen van 995 euro. De Note 8 kreeg bij de introductie een adviesprijs mee van 999 euro.

Als de berichten kloppen blijft de prijs dus gelijk, terwijl de Note 9 wel een grotere 4000mAh accu, een S Pen met Bluetooth-ondersteuning en een krachtigere processor krijgt.

We kunnen de berichten niet bevestigen, maar op 9 augustus zal Samsung de Galaxy Note 9 al officieel introduceren. Lang hoeven we dus niet meer te wachten.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.