Huawei Brengt GPU Turbo En Slowmo-optie Naar De Huawei Mate 10 Pro

Huawei-Mate-10-Pro-cameraHuawei is begonnen met de uitrol van een update voor de Mate 10 Pro, die onder andere GPU Turbo toevoegt voor betere grafische prestaties. Ook heeft de camera de mogelijkheid gekregen om slow-motionvideo’s te maken met 960fps.

Volgens de website GizChina komt de update eerst binnen bij 50.000 mensen om de nieuwe functies te testen. De Emui 8.1-update op basis van Android 8.1 zal in augustus naar iedereen worden uitgerold.

De GPU Turbo-functie moet de grafische prestaties verbeteren, door optimalisaties van de drivers en bepaalde games. Games zoals PUBG Mobile en Mobile Legends: Bang Bang zullen hierdoor soepelen en zuiniger moeten draaien.

De Mate 10 Pro krijgt ook een aantal nieuwe camera-functies, zoals portretlicht, de ‘AI-assistentie’ voor het kiezen van instellingen in de camera-app en de mogelijkheid om video’s met 960fps op te nemen. De slowmotion-functie werkt met interpolatie, waarbij niet echt 960fps worden opgenomen. Inplaats daarvan neemt de smartphone beelden op lagere framerate op en voegt vervolgens frames in met interpolatie.

via [tweakers]

 

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.