Archos Introduceert Goedkoopste Windows Phone-toestellen

Archos 40 CesiumWindows Phone is nog niet echt een gevaarlijke concurrent van Android, vooral omdat mensen met een klein budget uit een groot aantal Android toestellen kan kiezen. Archos gaat daar mogelijk verandering in brengen door twee zeer goedkope Windows Phone-toestellen op de markt te brengen. Ook zal het bedrijf enkele Android toestellen introduceren.

Archos heeft bekend gemaakt (pdf) dat het bedrijf tijdens de IFA-beurs in Berlijn een aantal nieuwe toestellen zal introduceren die zullen draaien op Windows Phone en Android. Het zijn de eerste Windows Phone producten van Archos.

Archos 40 Cesium zal vanaf september in Nederland verkrijgbaar zijn voor een adviesprijs van 79 euro. Het toestel beschikt over een 4-inch display met een resolutie van 800 x 480 pixels, een Snapdragon 200-processor, een 8 megapixel camera en Windows Phone 8.1.

De Cesium 8 is een tablet dat ook draait op Windows Phone 8.1. Het toestel beschikt over een 8-inch display met een resolutie van 1280 x 800 pixels en zal in oktober op de markt verschijnen voor 149 euro.

ARCHOS-50b-Platinum

De Archos 50b Platinum is een 5-inch smartphone dat is voorzien van een nog onbekende quad-core processor, een 8 megapixel camera en 8GB opslagruimte. De smartphone krijgt een adviesprijs mee van 129 euro en draait op Android KitKat. Ook zal er een kleinere variant op de markt verschijnen voor 109 euro. Beide smartphones zullen vanaf september in de winkels liggen.

archos_101_oxygen

Ook zal Archos een Android tablet introduceren. De Archos 101 Oxygen beschikt over een ARM Cortex A17 quad-core processor, 1,5GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte en een full HD-display met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. De 101 Oxygen krijgt een prijskaartje mee van 199 euro.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.