Specificaties En Prijzen Sony Xperia XZ3 Gelekt

Sony-Xperia-XZ2Volgens de laatste berichten zal Sony tijdens de IFA in Berlijn de Xperia XZ3 aankondigen. De specificaties en prijzen zouden nu echter al zijn uitgelekt.

Eind volgende maand start de IFA-beurs in Berlijn, waar veel fabrikanten de nieuwste smartphones zullen introduceren. Ook Sony zal een persconferentie houden, waar we naar verwachting onder andere de Sony Xperia XZ3 te zien krijgen. De Xperia XZ2, de voorganger van de Xperia XZ3 verscheen slechts 6 maanden geleden op de markt.

Op de website van een e-tailer is al een pagina opgedoken voor de Xperia XZ3, waar zowel specificaties als prijzen worden genoemd. Als we de productpagina van MobileFun mogen geloven beschikt de Xperia XZ3 onder andere over een  5,7-inch scherm met een resolutie van 1080 x 2160 pixels, een Snapdragon 845-processor, 6GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 19MP + 12MP dual-camera, een 13 megapixel selfie-camera en een een 3240mAh accu.

Volgens de pagina kost de smartphone maar liefst €855. Op 30 augustus komen we te weten of de bovenstaande details kloppen. Op deze dag zal Sony de smartphone namelijk officieel introduceren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.