Nieuwe Versie Van Google Nexus 9 Heeft Verbeterde Bouwkwaliteit

Nieuwe Nexus 9Na de lancering van de Nexus 9 klaagden een groot aantal gebruikers over de bouwkwaliteit van de tablet. HTC lijkt deze problemen nu te hebben opgelost door de nieuwe lading Nexus 9-toestellen te voorzien van een verbeterde behuizing.

Gebruikers klaagden over de fouten in de behuizing van de nieuwe high-end Nexus tablet. Zo straalde er schermverlichting langs het scherm uit de behuizing “zogeheten bleeding“, de volumeknoppen waren moeilijk te bedienen en de achterzijde kon eenvoudig ingedrukt worden. Al deze problemen lijkt HTC nu stilletjes te hebben opgelost, aangezien dergelijke problemen niet meer voorkomen bij nieuwe Nexus 9 eigenaren.

In de bovenstaande foto van een Reddit-gebruiker zien we een “oude” Nexus 9 bovenop een nieuwe Nexus 9. Op deze foto zien we dat de volumeknoppen van de nieuwe Nexus 9 meer uitsteken, waardoor ze makkelijker te bedienen zijn. De zelfde gebruiker meldt ook dat hij minder last heeft van het “bleeding” probleem, alhoewel het probleem nog steeds voorkomt. Ook is de achterkant van de tablet niet meer makkelijk in te drukken.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.