Gebruikers Samsung Galaxy S9(+) Klagen Over Touchscreen

Samsung-Galaxy-S9Een aantal gebruikers van de Samsung Galaxy S9(+) klagen over een niet goed functionerende touchscreen. Er zijn delen van het scherm waar de aanraking niet goed geregistreerd wordt.

Kort geleden heeft Samsung de Galaxy S9 en Galaxy S9+ op de markt gebracht, maar er zijn nu problemen met het scherm van Samsung’s nieuwe vlaggenschip-toestellen opgedoken. Sommige delen van het scherm zouden namelijk niet goed reageren. Samsung heeft aangegeven het probleem te onderzoeken en roept iedereen met vergelijkbare problemen op om contact met Samsung op te nemen.

Het is nog onduidelijk hoeveel mensen last hebben van dit probleem en of het probleem kan worden opgelost met een software-update.

Zo test je het scherm van de Galaxy S9+
Wil je testen of je scherm naar behoren werkt, dan kun je dit doen door de “Aanrakingen weergeven en Locatie aanwijzer” te activeren via de ontwikkelaarsopties. Je kunt deze functie activeren door de onderstaande stappen te volgen.

  • Ga naar Instellingen > Info telefoon > Softwaregegevens en tik 7x op Buildnummer
  • Ga vervolgens naar Instellingen > Ontwikkelaarsopties en klik op Invoer en activeer Aanrakingen weergeven en Locatie aanwijzer tonen
  • Na het uitvoeren van de test kun je deze functie weer uitschakelen

Samsung-galaxy-s9-scherm-test

bron [galaxyclub via AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *