IMDB klaar voor ICS

IMDB heeft zijn app onder handen genomen. Versie 2.5 is geschikt gemaakt voor Android 4.0 (Ice Cream Sandwich). Ook is het design verbeterd voor de bezitters van 7 inch tablets zoals de HTC Flyer en de Samsung Galaxy Tab 7.0. Verder is het navigeren onder handen genomen om sneller te kunnen zoeken en staat er op de homepage nu een nieuwe carrousel met de laatste trailers. Ook is de app niet meer zo groot als hiervoor omdat ze na verzoek van gebruikers hebben besloten om de mogelijkheid Scan DVD eruit te halen. Daardoor heeft de app ook niet meer de toestemming nodig om foto’s te maken.

Met de app van de Internet Movie Database kun je naar twee miljoen films en series zoeken en meer te weten komen over vier miljoen acteurs en regisseurs. Als je bent ingelogd, wat trouwens ook kan met je Facebook-account, kun je films en series een cijfer geven, zodat anderen weten of het de moeite waar is om die film te gaan kijken. Ook kun je aangeven dat de app je een seintje moet geven als er nieuwe informatie is over films of acteurs.  Daarvoor moet je wel over Android 2.2 beschikken.

De app van IMDB is hier te vinden.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.