Lenovo P8: 8-Inch Tablet Voor Slechts €135

Lenovo P8 TabletFabrikanten brengen steeds minder vaak tablets op de markt, omdat consumenten hun huidige tablet minder snel vervangen. Ook kiezen steeds meer mensen voor een phablet, zoals een Galaxy Note-toestel, waardoor het aanschaffen van een tablet niet echt meer nodig is. Toch zijn er een aantal fabrikanten die aantrekkelijk geprijsde tablets op de markt brengen, waardoor consumenten met een klein budget alsnog een tablet kunnen aanschaffen. De 8-inch Lenovo P8 is één van deze tablets.

De Lenovo P8 beschikt over een 8-inch scherm met een resolutie van 1920 x 1200 pixels, een Qualcomm Snapdragon 625 octa-core processor, 3GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 8 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant en een 4250mAh accu.

Lenovo P8

De behuizing van de tablet is 0.88 cm dun en beschikbaar in de kleur “Deep Blue”. De Lenovo P8 kost dankzij de promocode “LenovoP8” nu slechts €135.88. Ben je opzoek naar een andere budget-tablet, dan raden we je aan om deze pagina eens te bekijken. Hier staan namelijk een hoop tablets die tijdelijk met korting verkrijgbaar zijn.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *