Motorola Edge Nu In Nederland Verkrijgbaar Voor 599 Euro

motorola_edge_solar_blackMotorola heeft de nieuwste high-end smartphone van de fabrikant uitgebracht in Nederland. De Motorola Edge, die onder andere beschikt over een gebogen scherm en ondersteuning voor het 5G-netwerk, krijgt een adviesprijs mee van 599 euro.

De Motorola Edge beschikt over een 6,7-inch OLED-scherm met gebogen schermranden, een 90 Hz verversingssnelheid, een in-display vingerafdrukscanner, een Full HD-resolutie en een 21:9-beeldverhouding. De smartphone heeft een Snapdragon 765-processor met 5G-modem, 6GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte, een 4500 mAh accu, een 25MP selfie-camera en een driedubbele camera met een 108MP hoofdlens, een 8MP telelens met 3x optische zoom en een 16MP groothoeklens. Deze groothoeklens is ook te gebruiken als macrolens.

Aan de buitenkant van de behuizing vinden we een 3.5mm koptelefoonaansluiting en stereo-speakers. Volgens Motorola gaat het om de beste stereo-speakers voor smartphones, die krachtig en helder geluid leveren. De Motorola Edge is nu bij Coolblue verkrijgbaar voor 599 euro.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.