Panasonic Introduceert Robuuste 7-inch Tablet Voor Mobiele Medewerkers

Panasonic-Toughbook-FZ-L1Panasonic heeft de Toughbook FZ-L1 geïntroduceerd. De Toughbook FZ-L1 is een robuuste Android tablet met een 7-inch scherm en een optionele barcodescanner. Hierdoor zou de tablet geschikt zijn voor mensen in de retail, horeca, productie, transport en logistiek.

De nieuwe Toughbook weegt 480 gram en kan optioneel worden uitgerust met spraak- en data-communicatie voor veldmedewerkers. De behuizing is ontworpen op basis van de militaire norm 810G en is stof- en waterafstotend volgens de IP67-norm. Hierdoor is de tablet bestand tegen een val van 1,5 meter hoog en is de tablet te gebruiken bij temperaturen van -10 tot +50 graden Celsius.

Het touchscreen van de Toughbook FZ-L1 is ook te bedienen in de regen, met handschoenen aan of met een optionele stylus. De tablet komt in acht verschillende uitvoeringen op de markt. Zo kun je kiezen tussen een wifi-only of 4G-model en kan de tablet worden geleverd met een geïntegreerde lineaire barcodescanner voor het scannen van 1d-, 2d- of qr-codes. Intern vinden we onder andere een quad-core Snapdragon-processor, 2GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte en een 8 megapixel camera.

De accu moet een volledige shift meegaan en kan met een extended batterij worden uitgebreid. Ook is de accu ‘hot-swappable’. Dit betekent dat je de accu kunt vervangen zonder je werkzaamheden stop te zetten.

De Toughbook FZ-L1 krijgt een vanaf adviesprijs mee van maar liefst € 1.410,-. De uitvoering met 4G en datacommunicatie kost € 1.851,-.

via [hardware.info]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.