Hij is er! Angry Birds Space

We hebben er al vaker over geschreven, Angry Birds Space. Maar het is nu eindelijk zover! Het spel is te downloaden in Google play. De voortdurende strijd tussen de varkens en de bekende vogels vindt nu plaats in de ruimte. Een groot verschil is natuurlijk het gebrek aan zwaartekracht, dit zorgt ervoor dat de vogeltjes een heel andere route vliegen dan jij gewend bent. Je zult wat moeten proberen en experimenteren om te ontdekken hoe de vogeltjes vliegen.

Zoals in elk deel van Angry Birds ligt het niveau in de eerste levels behoorlijk laag, op deze manier kun je rustig inkomen in het spel. Des te verder je komt in het spel des te moeilijker het wordt, vooral omdat de varkens zich steeds beter beschermen met verschillende stellages.

What’s new?
Er zijn in totaal 60 super toffe ruimtelevels. Ook wordt er een nieuwe vogel geïntroduceerd die uiteraard is uitgerust met leuke krachten om ervoor te zorgen dat je de varkens net wat makkelijker aan kan pakken.

Voor Samsung gebruikers die het spel nu meteen downloaden zit er een leuke extra bij, namelijk 30 extra dangerzone levels! Wees er dus snel bij.

Afbeeldingen

Downloaden
Klik hier om de app te downloaden

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.