Samsung Galaxy Tab S6 Officieel Aangekondigd

Samsung-Galaxy-Tab-S6Samsung heeft deze week de Galaxy Tab S6 geïntroduceerd. De Tab S6 is een high-end tablet met een Snapdragon 855-processor, een dual-camera en een in-display vingerafdrukscanner.

De Samsung Galaxy Tab S6 is een 10,5-inch tablet met een resolutie van 2560 x 1600 pixels. Onder het AMOLED-scherm vinden we een in-display vingerafdrukscanner. Achterop vinden we een dual-camera, bestaande uit een 13 megapixels reguliere lens en een 5 megapixels groothoeklens. De selfie-camera heeft een resolutie van 8 megapixels.

Intern vinden we krachtige hardware, waaronder een Snapdragon 855-processor, 6GB of 8GB werkgeheugen, 128GB of 256GB opslagruimte en een 7.040 mAh accu met fast charging-ondersteuning. Ook heeft de tablet vier speakers met Dolby Atmos.

De Galaxy Tab S6 komt met een S Pen die je via magneten in een gleuf achterop de tablet kunt plaatsen. Deze S Pen heeft een afstandsbedieningsfunctie gekregen, waarmee je met gebaren handelingen kunt uitvoeren zonder dat je de tablet hoeft aan te raken. Deze functie heet ‘Air actions’ en werkt via Bluetooth. De accu in de S Pen zal automatisch worden opgeladen zodra je de S Pen in de behuizing van de Galaxy Tab S6 plaatst. 10 minuten laden is volgens Samsung goed voor 10 uur gebruik.

Samsung-Galaxy-Tab-S6-achterkant

De Samsung Galaxy Tab S6 is verkrijgbaar in de kleuren ‘Mountain Gray’, ‘Cloud Blue’ en ‘Rose Blush’ en krijgt een vanaf adviesprijs mee van 699 euro. De uitvoering met 8GB werkgeheugen en 256GB opslagruimte kost 779 euro. Er zal ook een lte-versie met 128GB opslagruimte op de markt verschijnen, die een adviesprijs meekrijgt van 779 euro. Je kunt ook een Book Cover-toetsenbord aanschaffen. Dit toetsenbord heeft een DeX-functietoets om de pc-achtige omgeving op te roepen.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.