“Samsung Kondigt Galaxy S7 Edge en Galaxy S7 Edge+ Tegelijk Aan”

Samsung Galaxy S6 Edge+Samsung brengt steeds meer toestellen op de markt met een gebogen display. Volgens de laatste berichten komen er volgend jaar twee “Edge-varianten” van de Galaxy S7, die tegelijk zullen worden aangekondigd.

In tegenstelling tot dit jaar zal Samsung volgend jaar de Galaxy S7 Edge en de Galaxy S7 Edge+ tegelijk lanceren, aldus een Vietnamese bron. Het verschil tussen beide toestellen is het formaat van het display, een 5,2-inch en 5,7-inch display. Dit jaar introduceerde Samsung de Galaxy S6 Edge en de Galaxy Edge+ op verschillende datums.

Samsung zal de nieuwe Edge-toestellen naar verwachting begin 2016 tegelijk introduceren en ook tegelijk uitbrengen. Op deze manier kan Samsung veel media-aandacht creëren voordat andere fabrikanten nieuwe toestellen zullen presenteren op de MWC in Barcelona eind februari.

De Galaxy S7-toestellen beschikken volgens de laatste geruchten over een sterkere en lichtere aluminium behuizing, een processoren van Samsung of Qualcomm, USB C en een 20 megapixel-camera. Ook spreken verschillende bronnen over een drukgevoelig display.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.