Acer Iconia B1 wordt nieuwe low budget tablet

Acer Iconia B1Acer werkt aan een nieuwe low budget tablet die de naam Acer Iconia B1 gaat krijgen. Deze tablet is nog niet officieel aangekondigd maar al wel gespot op de website FCC (technologisch register). De nog onaangekondigde tablet zal de mogelijkheid hebben om van het gsm netwerk gebruik te maken, en naar wat de eerste berichten nu melden zal hij ongeveer $ 150 dollar gaan kosten.

Verder wordt deze tablet voorzien van een 1.2GHz dual-core processor, 7-inch 1024×600 pixels scherm, 512MB RAM geheugen, 8GB ingebouwd geheugen, GPS, Bluetooth 4.0, microSD slot en als besturingssysteem wordt er Android 4.1 Jelly Bean op geladen. Acer heeft nog niets bekend gemaakt rondom een release datum, sterker nog ze hebben hem nog niet eens aangekondigd. De verwachting is dat ze dit op de CES gaan doen, maar dat is vooralsnog speculatief.

De CES is een wereldwijde technologische beurs die binnenkort gaat plaatsvinden. Hopelijk horen we daar meer, maar dat is dus nog even afwachten!

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.