Nexus 4 leverbaar in Nederland

Nexus 4De Nexus 4 is enige tijd geleden uitgebracht en tot teleurstelling van velen niet in Nederland. Hier komt in 2013 verandering in dankzij een aantal actieve webshops die het toestel gaan importeren en verkopen via hun shop. Het grote voordeel is dat je garantie en ondersteuning hebt in Nederland bij een betrouwbaar adres. Een nadeel is vooralsnog dat de prijs een stuk hoger ligt dan de actuele marktwaarde.

Belsimpel.nl heeft de primeur en biedt de Nexus 4 aan voor € 529,- euro met een levertijd van 2-4 werkdagen. In combinatie met een abonnement heb je hem gratis voor rond  de € 30,- per maand.

Over de Nexus 4

Deze smartphone is ontstaan uit een samenwerking tussen Google en LG. Dit toestel beschikt over Android 4.2 Jelly Bean,een razendsnelle 1.5 GHz quad-core processor, een prachtige 4.7 inch True HD IPS+ display met een schermresolutie van 768×1280 pixels, een uitstekende 8-megapixel camera (HD video-opname), een zeer krachtige 2100 mAh batterij en 2GB werkgeheugen.

Laura

Android liefhebber, creatieveling en gek op nieuwe handige apps! Ik schrijf graag over Android, heb je een leuke tip laat het me weten!

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.