Details Eerste Firefox OS Tablet Bekend

Firefox-OS-tablet
Firefox OS is een nieuw besturingssysteem dat een plekje probeert te veroveren tussen Android, iOS en Windows Phone. De eerste smartphones met het besturingssysteem zijn gelanceerd en Geeksphone is begonnen aan een dual-boot smartphone dat naast Android ook Firefox OS kan draaien. Nu heeft Mozilla ook de stap gezet om het besturingssysteem voor tablets beschikbaar te maken en heeft het bedrijf enkele details van de eerste tablet met Firefox OS bekend gemaakt.

De tablet is bedoeld voor ontwikkelaars die vervolgens aan de slag kunnen met de optimalisatie van de software en het ontwikkeling van applicaties. De tablet zal beschikken over een 10 inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een 1,7GHz quad-core ARM Cortex A7-processor, een PowerVR SGX544MP2 grafische processor, een 5 megapixel en 2 megapixel camera, 2GB werkgeheugen en 16GB opslagruimte.

Firefox-OS-tablet-2

Verder beschikt de tablet over wifi, Bluetooth, gps, een microUSB-poort en een microSD-kaart slot. Mozilla heeft nog niet bekend gemaakt wanneer de tablet zal worden uitgebracht.

bron [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.