Hands-on Video en Naam van Nieuwe HTC One Gelekt

HTC-One-(M8)De dag voor de officiële aankondiging van de nieuwe HTC One, is er een hands-on video gelekt waarbij vrijwel alle specificaties worden getoond zijn en zelfs de naam van het toestel bekend wordt gemaakt.

In de hands-on video van Stefan Trunzik, techreporter bij Notebookinfo.de, komen we te weten dat het toestel gewoon de HTC One zal gaan heten. Wel zal het toestel de toevoeging M8 krijgen en de huidige HTC One de M7 worden genoemd.

De HTC One (M8) krijgt een full-HD 5-inch display met een resolutie van 1920 x 1080 pixels en on-screen knoppen. Ook beschikt het toestel over een 4,1 megapixel “UltraPixel” en een 2 megapixel aan de achterkant van het toestel. Aan de voorkant zit een 5-megapixel camera. Dankzij de tweede camera aan de achterkant van het toestel is het mogelijk om 3D-foto’s te maken en de kwaliteit van de onscherpe gedeeltes op een foto te verbeteren.

Verder beschikt de HTC One (M8) over een 2,3GHz Qualcomm Snapdragon 801 processor, 2GB werkgeheugen, 16GB of 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 2600mAh accu en Android 4.4.2 (KitKat) met de HTC-skin Sense 6.0. Het toestel heeft toegang tot WiFi, LTE, Bluetooth, NFC en GPS, meet 146,4 x 70,6 x 9,35 mm en weegt 160 gram.

Ook de aluminium behuizing van de nieuwe HTC One is aangepast. Zo is de power-button verplaatst naar de rechterkant van het toestel, wordt er minder plastic gebruikt en zit de hoofdtelefoon-aansluiting nu aan de onderkant van het toestel.

In Duitsland zal het toestel vanaf 4 april in de winkels liggen met een adviesprijs van €679. Of het toestel vanaf 4 april ook in Nederland en België beschikbaar is is niet bekend. Morgen, 25 maart zal HTC de HTC One (M8) officieel aankondigen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.