Google Pixel 3 XL In Volle Glorie Te Zien In Hands-on Video

engadget-pixel-3-xl-hands-onGoogle zal de Pixel 3 en Pixel 3 XL morgen officieel introduceren, maar vlak voor de lancering is opnieuw een hands-on video van de Pixel 3 XL opgedoken. De smartphone werd namelijk al aangeboden in een winkel in Hong Kong.

De onderstaande hands-on video is afkomstig van Engadget, één van de grootste internationale tech-websites. Het team van Engadget claimt een Google Pixel 3 XL te hebben gekocht van een lokale winkelier in Hong Kong. Hierdoor krijgen wij alvast een hele goeie indruk van de smartphone, voordat Google de Pixel 3 en Pixel 3 XL morgenavond officieel aan ons zal tonen.

Een verslaggever van Engadget laat in de video weten dat de Pixel 3 XL onder andere beschikt over een Snapdragon 845-processor, 4GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte. Vermoedelijk komt er ook een variant met 6GB werkgeheugen. In de video zien we de inhoud van de verpakking, het scherm met de diepe notch, de vernieuwde interface, de dual-camera aan de voorkant, de enkele camera aan de achterkant en de knijpgevoelige behuizing.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.