Philips W6618 Doet 66 Dagen Met Eén Accu

Philips-W6618Smartphones worden steeds sneller en beter, maar de techniek die wordt gebruikt voor de accu ziet weinig vooruitgang. Hierdoor gaan smartphones bij normaal gebruik, vaak niet langer mee dan 2 dagen. Philips heeft nu een smartphone ontwikkeld dat beschikt over een enorme accu waardoor de smartphone een stand-by tijd heeft van maar liefst 66 dagen.

De Philips W6618 beschikt over een 5300mAh batterij en maakt het mogelijk om 33 uur achter elkaar te bellen, zonder de smartphone opnieuw op te laden. Ook kan de smartphone maximaal 66 dagen in stand-by mode staan. Een dergelijke accu is uiteraard een stuk groter dan de accu die wordt gebruikt voor bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S5 of de HTC One M8, waardoor de smartphone 11,6 millimeter dik is.

De Philips W6618 beschikt verder over een 5-inch display met een resolutie van 960×540 pixels, een 1.3GHz quadcore MediaTek processor, 1GB werkgeheugen, 4GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, dual-SIM ondersteuning en Android 4.2 (Jelly Bean).

De smartphone zal eerst alleen in China worden uitgebracht en heeft een adviesprijs van ongeveer 200 euro. Of en wanneer Philips de smartphone ook in Europa zal lanceren is niet bekend.

via [xgn]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.