OPPO F11 Pro Met Pop-up Selfie-camera Aangekondigd

OPPO-F11-Pro-topOPPO heeft een nieuwe mid-range smartphone aangekondigd. De OPPO F11 Pro beschikt over een groot scherm met kleine schermranden en een pop-up selfie-camera. De smartphone krijgt een aantrekkelijke adviesprijs met zich mee.

De OPPO F11 Pro is een nieuwe mid-range smartphone met een 6,53-inch Full HD LCD-scherm. Dit scherm heeft geen notch en beschikt over vrij dunne schermranden. Het scherm heeft een screen-to-body-ratio van 85,3 procent. Intern vinden we een 2,1 GHz MediaTek Helio P70 processor, 4GB of 6GB werkgeheugen, 64GB of 128GB opslagruimte en een 4000 mAh accu met ondersteuning voor OPPO’s VOOC-snellaadtechnologie. De vingerafdrukscanner zit aan de achterkant.

Een 3.5mm audioaansluiting ontbreekt en ook maakt de smartphone nog gebruik van een ouderwetse micro usb-poort. Aan de achterkant vinden we een dual-camera met een 48MP en 5MP lens. De 16 megapixel selfie-camera zit verwerkt in een pop-up module die uit de behuizing schuift wanneer je de camera nodig hebt. In China krijgt de OPPO F11 Pro een adviesprijs mee van omgerekend ongeveer 315 euro, maar het is nog onduidelijk of de smartphone op een later tijdstip ook in de Benelux op de markt zal verschijnen.

OPPO-F11-Pro

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.