Nieuwe Persafbeeldingen Van HTC One (M8) Ace Gelekt

HTC One M8 PersrendersVolgens de laatste geruchten zal HTC op 3 juni een goedkopere versie van de HTC One M8 presenteren, dat de naam HTC One M8 Ace zal meekrijgen. Vandaag zijn enkele persafbeeldingen gelekt van de rode, zilveren en blauwe HTC One M8 Ace.

De M8 Ace zal grotendeels overeenkomen met de huidige HTC One M8, maar zal inplaats van een aluminium behuizing beschikken over een plastic behuizing. Ook zal dit toestel niet beschikken over een dubbele ultra-pixel camera, maar over een standaard 13 megapixel camera.

De overige specificaties zullen naar verwachting wel gelijk blijven. Zo beschikt de HTC One M8 Ace dus ook over een 5-inch 1080p display, een Snapdragon 801, 2GB werkgeheugen, een 5 megapixel camera aan de voorkant, een microSD-kaartslot, WiFi, GPS, Bluetooth, NFC en LTE.

In de gelekte afbeeldingen van @Upleaks zien we de HTC One M8 Ace in drie verschillende kleuren. Verder zien we dat het toestel inderdaad is voorzien van een standaard camera en dat de zwarte randen van het display aan de zijkanten van het toestel te zien zijn.

HTC zal volgens de geruchten de HTC One M8 Ace op 3 juni aankondigen en een adviesprijs meegeven van omgerekend slechts 350 euro. Het is niet bekend of HTC het toestel ook in Europa zal lanceren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.