Nokia X Krijgt Scherm Met Notch En Dual-camera

Nokia-X-renderOndanks dat veel mensen hier geen behoefte aan hebben introduceren steeds meer fabrikanten smartphones met een notch aan de bovenkant van het scherm. Ook HMD Global, de fabrikant verantwoordelijk voor Nokia-smartphones zal de trend volgen. De Nokia X, de komende vlaggenschip van het bedrijf krijgt namelijk een notch.

HMD Global liet de high-end smartphone zien tijdens een evenement in China. In China komt de smartphone op de markt onder de naam Nokia X, maar er komt volgens de geruchten ook een internationale variant onder de naam Nokia 6X.

Veel details over de smartphone ontbreken nog, maar dankzij het gelekte ontwerp kunnen wij al het nodige zeggen over het ontwerp van de Nokia X. Zo beschikt de smartphone over een groot scherm met een notch die te vergelijken is met de notch op de iPhone X. In de notch zitten de selfie-camera, de speaker en sensoren. Aan de onderkant van het scherm zien we nog wel een kleine kin met daarin het Nokia-logo.

Nokia-X-foto

Vermoedelijk krijgt de Nokia X een 5,8-inch scherm met een 19:9-beeldverhouding, een Qualcomm Snapdragon 636 of MediaTek P60-processor en 4GB of 6GB werkgeheugen. Het is nog onduidelijk wanneer de smartphone voor de internationale markt zal worden geïntroduceerd.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.