Samsung Lanceert Galaxy S III Neo Met Android 4.4.2

Samsung Galaxy S III NeoSamsung heeft stilletjes de Galaxy S III Neo op de Duitse website van de Zuid-Koreaanse fabrikant gezet. Het toestel beschikt over de zelfde specificaties als de Galaxy SIII, maar heeft meer geheugen en draait op Android 4.4.2 (KitKat).

De Galaxy S III Neo beschikt over 1,5GB werkgeheugen, Android KitKat en waarschijnlijk een 1,4GHz Snapdragon 400 van Qualcomm. De overige specificaties zijn het zelfde als de huidige Galasy S III. Zo beschikt het toestel over een 4,8 inch display met een resolutie van 1280×720 pixels, een 8 megapixel camera aan de achterkant, een 1,9 megapixel camera aan de voorkant en 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart. Ook heeft het toestel de zelfde afmetingen “136,6 x 70,7 x 8,6” en het zelfde gewicht “132 gram”.

De bovenstaande foto is gemaakt door een Nederlandse gebruiker die het toestel al heeft ontvangen van Vodafone. Wanneer het toestel officieel in Nederland en België beschikbaar zal zijn is niet bekend. Ook is er nog geen adviesprijs bekend, maar dit zal waarschijnlijk ergens rond de 275 euro liggen.

bron [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.