Foto Gouden Samsung Galaxy F Gelekt

Gouden Galaxy FVia de betrouwbare Twitter account @evleaks is een foto gelekt van Samsung’s aankomende premium-toestel, de Galaxy F. Op de persafbeelding zien we de gouden variant van het toestel.

@evleaks is een zeer betrouwbare informatie lekker, die 9 van de 10 keer juiste informatie verspreid. De persafbeelding zou van Samsung’s aankomende Galaxy F zijn, dat zal gaan beschikken over een QHD-display met een resolutie van 2560 x 1440 pixels.

De laatste paar weken duikt de Galaxy F steeds vaker op in geruchten en afbeeldingen. Zo is het toestel de laatste week twee keer in een foto gespot en zijn er al veel specificaties “gelekt”. Op deze foto zien we dat het scherm van de Galaxy F iets groter zal zijn dan die van de Galaxy S5, maar wel hele dunne randen langs het scherm heeft.

Naast het indrukwekkende scherm zal de Galaxy F waarschijnlijk ook beschikken over een 2,5GHz quad-core Snapdragon 805 van Qualcomm, een 16 megapixel camera, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte en Android 4.4.2.

Wanneer Samsung de Galaxy F zal gaan aankondigen is niet bekend. Vaak staat de onthullingsdatum op persafbeeldingen aangegeven en op deze persafbeelding staat de datum 12 september vermeld. Of dit ook daadwerkelijk de onthullingsdatum is kunnen we niet met zekerheid zeggen.

via [gsminfo]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.