LG Werkt Nu Al Aan Snellere Variant LG G3

LG G3De LG G3 is in Nederland nog niet eens te koop, maar het Zuid-Koreaanse bedrijf zou nu al werken aan een snellere variant van het vlaggenschip.  Zo meldt de Zuid-Koreaanse website Naver.com dat het toestel in ieder geval een snellere processor zal krijgen.

De LG G3 beschikt momenteel over een 2,5 GHz Snapdragon 801 quad-core processor, maar LG zou een duurdere variant willen voorzien van een Qualcomm Snapdragon 805-chipset, aldus de bron. De nieuwe chipset maakt het toestel niet alleen sneller, maar maakt het ook mogelijk om opnames te maken vanuit een dubbele camera. Zo is het dankzij deze nieuwe chipset mogelijk om een smartphone te voorzien van twee camera’s aan de achterzijde. Hiermee kunnen 4K-videos worden opgenomen terwijl de tweede camera tegelijkertijd 15 foto’s per seconden kan maken.

De huidige LG G3 beschikt over een 5,5-inch display met een resolutie van 1440 bij 2560 pixels, 2GB of 3GB werkgeheugen, 16GB of 32GB opslagruimte, een 3.000 mAh accu, een 13 megapixel camera aan de voorkant en een 2,1 megapixel camera aan de achterkant.

De LG G3 zal vanaf begin juli in Nederland beschikbaar zijn voor een adviesprijs van 549 euro. Of en wanneer LG een duurdere variant zal lanceren is niet bekend.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.