Mogelijk Eerste Foto Van de Samsung Galaxy F Gelekt

Samsung Galaxy F FotoVia GSMarena is een foto gelekt, van wat volgens de bron de aankomende Samsung Galaxy F zou moeten zijn. Dit toestel zal beschikken over betere specificaties dan de Galaxy S-serie en krijgt volgens de geruchten een metalen behuizing.

Er gaan al geruime tijd geruchten dat Samsung aan een nieuwe high-end smartphone-lijn zal werken. Deze lijn zal Galaxy F gaan heten en over betere specificaties beschikken dan de Galaxy S-lijn. Vandaag is er een foto gelekt van een toestel dat mogelijk de eerste Galaxy F smartphone zal zijn.

Op de foto zien we een toestel dat lijkt te beschikken over een strakke metalen behuizing. De achterkant zal volgens een anonieme tipgever echter wel beschikken over een plastic klep dat kan worden verwijderd.

Volgens eerdere geruchten zal het toestel ook beschikken over een AMOLED-display met een resolutie van 2560×1440 pixels, een Snapdragon 805 processor, 3GB werkgeheugen, een 16 megapixel camera en een hartslagmeter. De Galaxy F zal waarschijnlijk in september worden aangekondigd.

Aangezien de foto en informatie door een anonieme tipgever is verzonden, zullen wij dit gerucht met een korreltje zout moeten nemen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *