Samsung Galaxy Alpha Beschikt Over een 4,7-inch Display en is 6mm Dik

Samsung Galaxy AlphaGister schreven we dat Samsung volgende maand waarschijnlijk een smartphone zal aankondigen dat zal gaan beschikken over een metalen behuizing. Via nieuwe bronnen is er vandaag meer informatie gelekt over de Samsung Galaxy Alpha.

Volgens nieuwe bronnen zal de Galaxy Alpha, naast een metalen behuizing ook gaan beschikken over een 4,7-inch display en zal de smartphone slechts 6mm dik zijn.

De Galaxy Alpha is waarschijnlijk de nieuwe naam van de veelbesproken Galaxy F. De Galaxy F zal volgens de geruchten gaan beschikken over een resolutie van 2560×1440 pixels, een Snapdragon 805-chipset en 3GB werkgeheugen.

Als de Galaxy Alpha inderdaad een resolutie van 2560×1440 krijgt en het display slechts 4,7-inch groot is, dan zal dat betekenen dat het display over maar liefst 625 PPI (Pixels Per Inch) zal gaan beschikken. Een PPI van boven de 600 hebben we nog nooit eerder gezien in een smartphone en het lijkt er dan ook op dat deze geruchten niet helemaal correct zijn. Het is veel waarschijnlijker dat de smartphone zal worden voorzien van een full HD-display, waardoor het display net als de HTC One (M7) een PPI van 469 krijgt.

Samsung zal de Galaxy Alpha waarschijnlijk volgende maand of tijdens de IFA-beurs in September aankondigen. In welke landen de smartphone zal worden gelanceerd is niet bekend.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.