Xiaomi Presenteert Op 27 Juli Twee Nieuwe Producten

Xiaomi-logo

De Chinese fabrikant Xiaomi heeft aangekondigd dat het bedrijf op 27 juli twee nieuwe producten zal presenteren. Om welke producten het precies gaat laat Xiaomi niet weten, maar de RedMi Note 4 ligt voor de hand.

Volgens de media kunnen we tijdens de presentatie op 27 juli de RedMi Note 4 verwachten. Deze phablet beschikt volgens de geruchten onder andere over een MediaTek Helio X20-chipset of Snapdragon 652-chipset, 3GB of 4GB werkgeheugen, 16GB, 32GB of 64GB opslagruimte, een dual-camera aan de achterzijde en een vingerafdrukscanner. De phablet draait op Android 6.0 met de MIUI 8-schil.

27juli_Xiaomi

Een topman van Xiaomi laat echter weten dat het bedrijf op 27 juli niet één maar twee nieuwe producten zal presenteren. Dus het is ook de vraag wat we naast de RedMi Note 4 nog meer kunnen verwachten. Geruchten over een Mi Notebook zijn al meerdere keren opgedoken, dus mogelijk is dit het tweede product.

De Mi Notebook is volgens deze geruchten een laptop met aluminium behuizing die qua ontwerp veel wegheeft van de Macbook Air. Er komt een 12,5-inch, 13,3 inch en een 15,6-inch variant op de markt die alle drie gebruik maken van een Intel Atom-soc.

Op dit moment is er nog veel onduidelijkheid over de presentatie en de producten. Misschien dat er de komende tien dagen meer details uitlekken. We houden jullie uiteraard op de hoogte.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.