HTC Start Uitrol Android 4.4.3 Voor HTC One (M8)

htc-one-m8Een aantal dagen geleden schreven we dat HTC via Twitter liet weten dat ze binnen één week de Android 4.43-update voor de HTC One (M8) zouden uitrollen. Vandaag is het zo ver en ontvangen de eerste toestellen de nieuwste update.

De Android 4.4.3 (KitKat) update zal eerst in de Verenigde Staten worden uitgerold en is maar liefst 592 MB groot. Welke nieuwe functies de update precies met zich mee brengt is niet bekend, maar het lijkt vooral te gaan om bug fixes.

HTC One M8 Android 4.4.3

HTC heeft eerder ook al laten weten dat de HTC One (M8) geen Android 4.4.4-update zal ontvangen. Wel heeft HTC in de Android 4.4.3-update de beveiligingsverbeteringen van Android 4.4.4 verwerkt, waardoor de update naar Android 4.4.4 eigenlijk ook een beetje overbodig zal zijn. Dit betekend echter niet dat de HTC One (M8) geen updates meer zal ontvangen. HTC heeft namelijk laten weten dat HTC binnen 90 dagen na de officiële lancering van Android L, de HTC One (M8) zal voorzien van deze nieuwe Android-versie.

Momenteel is de Android 4.4.3-update alleen beschikbaar voor de simlockvrije ontwikkelaarsversie in Amerika. Het zal naar verwachting nog een paar weken duren voordat de update ook in Nederland en België beschikbaar is.

bron [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.